Orasul Breaza este situat in nord vestul judetului Prahova, la 45 km de resedinta, municipiul Ploiesti, pe stravechiul drum de legatura dintre Transilvania si Bucuresti, folosit astazi de magistrala feroviara nr 3 (exista 3 statii CFR: Breaza, Nistoresti si Breaza Nord) si soseaua internationala E60.
Distanta fata de Bucuresti este de 100 Km iar fata de Brasov de 70 km.

Pensiunea Speranta este situata la liziera padurii, in partea de nord a statiunii balneo climaterice Breaza, la o altitudine de circa 720m beneficiind de o priveliste remarcabil de frumoasa.

Pensiunea se afla in imediata apropiere de drumul national DN1, la 12 km de Sinaia avand toate atuurile unei asezari ideale pentru petrecerea unei vacante asa cum multi si-o doresc.
Accesul se face pe sosea asfaltata. Cel mai facil traseu auto catre pensiune porneste din DN1, la intrarea in localitatea Comarnic, din directia de mers dinspre Bucuresti, se urmareste preselectia semnalizata - Breaza - la stanga peste podul de cale ferata. Dupa circa 500m, pe partea dreapta semnalizat - 8Km Talea -, se intra pe str.Talii. Drumul urca circa 900m si pe partea dreapta, la nr.46 este Pensiunea SPERANTA. Accesul pe calea ferata se face cel mai facil din statia Breaza Nord (numai trenuri personale ) de unde cu maxi-taxi in directia Talea se ajunge in circa 10 minute.

Din Bucuresti se poate ajunge folosind serviciile de transport cu microbuzul (cursa Breaza) ale firmei C&C autogara Ritmului - oprire la strada Talii.
Website by SOFTHOST

cazare Romania - pensiuni hoteluri
Cazare si inchirieri Prahova